Gnarly Market Vällingby – öppning 1 september

Vällingby Centrum invigdes 14 november 1954. Då öppnades dörrarna till Vällingehus som snabbt blev en av områdets mest omtalade restauranger. Sedan dess har lokalerna haft många olika skepnader. Till hösten kommer Vällingehus få tillbaka sin forna glans då Gnarly Market öppnar dörrarna.

Gnarly Market kommer att bli en riktigt kul och inspirerande plats för alla, personal som gäster! Här kombineras mängder av roliga aktiviteter med riktigt god och vällagad mat.
Här kommer gäster kunna köra allt från femkamp och bowling med god middag, till att konferera, fira födelsedagar och äta julbord.

Gnarly Market är en vidareutveckling av det amerikanska västkustköket Gnarly Burger som har flera restauranger i centrala Stockholm. Nya Gnarly Market kommer att bli en restaurang med fokus på god och vällagad amerikansk och italiensk mat i ett nytt, lekfullt och spännande koncept. Roliga aktiviteter för stora som små blir en central del i verksamheten.

”Att få skapa en ny destination i Vällingby med fokus på god mat, trivsel och roliga aktiviteter som exempelvis bowling känns jättespännande. Vällingby är en stadsdel i stark tillväxt och vi är mycket glada över att få vara en del av denna process.” Säger VD Jani Lindblad.
Gnarly Market ingår i den större restaurangkoncernen Local Market Group.

 

Jobba på Gnarly Market i Vällingby

Nu söker Gnarly Market personal inför öppningen i Vällingby den 1 september.
Läs mer och ansök på deras hemsida